مقالات
توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از ابتال به ویروس کرونا
تغذیه سالم+ خانواده سالم= جمعیت سالم
خلاصه :
عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از ابتال به بیماری های تنفسی از جمله بیماری" کووید ۱۹ "دارد.توصیه های تغذیه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن
روزانه 8-6 لیوان آب آشامیدنی سالم و یا سایر مایعات بنوشید.
اگر عالیم سرماخوردگی دارید سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.
در غذای روزانه از جوانه های گندم، ماش و شبدر که ترجیحا در منزل تهیه شده استفاده کنید.
از میـوه هایی مثل سیب، انار، مرکبات و... استفاده کنید.
قبل از مصرف هر نوع میوه آنها را کامل شسته و ضدعفونی نموده و بدون پوست مصرف کنید.
از سبزیجاتی مثل هویج، کدو حلوایی، شلغم و لبو در غذاهای روزانه استفاده کنید.
سوسیس، کالباس و سایر فست فودها و نیز غذاهای چرب و سنگین نخورید.
از منابع پروتئینی خصوصا مرغ، ماهی، حبوبات یا تخم مرغ کامال پخته بیشتر استفاده کنید.
از ظروف غذا، قاشق و چنگال شخصی استفاده کنید.
مواد غذایی را به صورت فله یا باز خریداری نکنید و بسته های مواد غذایی را با مواد شوینده بشویید.
قبل و بعد از غذادادن به افراد بیمار و کودکان خردسال، حتما دست های خود و بیمار را ضد عفونی کنید.
سیر و زنجبیل به دلیل ترکیبات خاصی که دارند می توانند در مقابله با عفونت ها مفید باشند اما تاثیر آنها
بر درمان بیماری کووید -19 ثابت نشده است. بهتر است آن ها را به اندازه متعادل مصرف کنید.
می توانید از جوشانده آویشن و پونه کوهی برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با عفونت استفاده کنید.