رویدادهای مدرسه

مهارت

سالاد خنده


خلاصه :

در ابتدا  بچه ها  تجربیات خود در مورد انواع سالاد ها و مواد تشکیل دهنده ان را باهم به اشتراک گذاشته و  گفتگو کردند

سالاد شیرازی:

در ابتدا  بچه ها  تجربیات خود در مورد انواع سالاد ها و مواد تشکیل دهنده ان را باهم به اشتراک گذاشته و  گفتگو کردند.سپس د رمورد سالاد شیرازی به عنوان سالاد سنتی ایرانی صحبت شد و بچه ها خاطراتی از خوردن سالاد شیرازی و علاقه مندی به ان را گفتند سپس عکس هایی از سالاد شیرازی را دیدیم بچه ها مواد تشکیل دهنده سالاد را گفتند و به هر کدام از بچه ها مواد لازم برای تهیه سالاد مطابق نظر خود او داده شد.

قبل از اماده سازی، موارد بهداشتی تهیه غذا گفته شد و  با هم دست ها و مواد داده شده( خیار، گوجه، پیاز) را شستیم.

سپس مشغول به خرد کردن مواد شدیم در این مرحله هر کودک خودش به تنهایی تصمیم گرفت که مواد به چه اندازه ای باشد و به شدت درگیر موضوع بود.

دقت در برش ها و رعایت نظافت از اصولی بود که بچه ها بسیار به ان پایبند بودند. در انتهای این مرحله بعد از مخلوط کردن مواد و چشیدن ان بچه ها تصمیم به مزه دار کردن ان و اضافه کردن ادویه ها گرفتند.

فلفل، نمک، ابلیمو و نعناع در اختیار کودک قرار گرفت تا با پژوهش و چشیدن ان سالاد شیرازی خود را طعم دار کند که تجربه بسیار شگفت انگیزی برای کودکان بود. 

 

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پسران

دختران