خلاصه :
راهنماهای گام دوم مبارزه با کووید ۱۹ در محیط کار
- پوشش یکبار مصرف برای میز غذاخوری استفاده شود و پس از هر بار استفاده تعویض گردد.
- میز مطالعه کتابخانه و رایانه های موجود حتما باید حداقل روزی یکبار گندزدایی گردد.
- کلیه مهرها، کتب ادعیه و وسایل مشترک از جمله چادر، سجاده و نظایر آن از نمازخانه ها به صورت موقت جمع آوری گردد.
- وسایل نظافت پس از هر بار استفاده گندزدایی شود .
- در و پنجره ها, میز و صندلی ها و بقیه وسایل باید حداقل روزی دو مرتبه گندزدایی شوند.
- دستشویی و توالت ها روزانه حداقل دو بار و پس از هر شیفت کاری گندزدایی شوند.
- گندزدایی سطوح دفتر به صورت مکرر انجام گردد.
- گندزدایی سرویس های بهداشتی، راهروها و محل های عبور و مرور افراد به صورت مکرر و حداقل دو بار در روز انجام شود.
- ژل ضد عفونی دست به تعداد کافی در دفتر موجود باشد.
- سطوح دارای تماس مشترک شامل: دیوار و کف، دربها، دستگیره درها، میز و صندلی، شیرآالت، نرده پله ها، تخت، کمد، کابینت، گوشی تلفن، دستگاههای کارتخوان و خودپردازها، کفپوشها، کلید و پریزها، وسایل عمومی و نظایر آن با دستمال تمیز و خشک شده و سپس گندزدایی گردد.
- آسانسور مرتبا گندزدایی شود.
- آبخوریها و آب سردکن ها به صورت موقت حذف گردد.
- گندزدایی سرویس های بهداشتی، راهروها و محل های عبور و مرور افراد به صورت مکرر و حداقل دو بار در روز انجام شود.
- رعایت فاصله1 الی2 متر (حداقل یک متر) بین میز و صندلی های سالن غذا خوری.
- استفاده از اسکاچ عمومی و سایر وسایل عمومی در آشپزخانه ممنوع است.
- نیروهای خدماتی در هنگام نظافت باید از لباس حفاظتی، ماسک، چکمه و دستکش استفاده نمایند.
- برای ثبت حضور و غیاب، ترجیحا از سیستم تشخیص چهره/ کارتخوان کارکنان استفاده کنید.
- از دستمال مشترک برای تمیز کردن میز و صندلی و سایر وسایل استفاده نشود.
- استفاده از وسایل حفاظت شخصی از جمله ماسک و دستکش توسط دست اندرکاران مواد غذایی الزامی است.
- سرو نمک، فلفل، سماق، قند، شکرمشترک جمع آوری ودر بستهبندیهای یکبار مصرف انجام گردد.
- سطل زباله، دستمالها، تِی، وسائل نظافت و گندزدایی سرویسهای بهداشتی باید از وسایلی که برای مکانهای دیگر استفاده میشود، مجزا باشد .
- میزهای صبحانه با فاصله از هم چیده و چاقو و قاشق یکبار مصرف به همکاران داده شود .