آموزش
مضرات اب نبات و تافی چیست؟
خلاصه :
مضرات اب نبات و تافی چیست؟مضرات تافی و آبنبات چیست ؟
اکثر ما عقیده داریم برای پذیرایی عید، باید تمام ظروف شیرینی موجود در خانه تا حد امکان پر و پیمان باشد و انواع شیرینیهای موجود در قنادی محل را در برگیرد. بنابراین ظروف بزرگ و اصلی را با انواع شیرینیتر و خشک و ظروف کوچک را با انواعی از آبنباتها پر میکنیم، اما سؤال اینجاست آبنباتهایی که این روزها در طرحها و رنگهای فریبنده با طعمهایی به یاد ماندنی تهیه و عرضه میشوند چه خصوصیاتی دارند؟ ارزش تغذیهای آنها چه میزان است؟ آیا طعم و رنگهای به کار رفته در این محصولات از کنسانتره طبیعی میوهجات تهیه میشود؟
آبنباتهایی با طعم متفاوت
آبنبات انواع مختلفی داشته و طیف وسیعی از شیرینیهای قنادی را در بر میگیرد. آبنبات قیچی، تافی، پاستیل، شکر پنیر، نبات، سوهان عسلی، پولکی و... از این جملهاند که گاهی در پذیراییها استفاده میشوند. سادهترین نوع آبنبات از مخلوط شکر با آب به همراه افزودنیهای طعمدهنده، رنگدهنده و برخی اسیدهای آلی تهیه میشود. برای تولید آبنبات، شربت غلیظ شکر را تا حدی میجوشانند تا اشباع و کاراملی شود.
در اثر حرارت زیاد، رطوبت محصول کم، غلظت شکر زیاد و آبنبات سخت و شکننده به دست میآید، اما در حرارت کم، رطوبت محصول زیاد، غلظت شکر کم و آبنبات نرم تولید میشود.
خوب است بدانید در تافیها که از گروه آبنبات نرم هستند، علاوه بر شکر و آب از شیر، خامه یا کره استفاده میشود. در پاستیلها هم که نوعی آبنبات جویدنی هستند، ژلاتین پایه اصلی آن بوده و در شکرپنیر یا مارشمالو که نوعی آبنبات خمیری و اسفنجی است نشاسته و ژله جزء جداییناپذیر آن محسوب میشود.
فاطمه مرداسی
۶ سال پیش
معصومه السادات میرتاج الدینی
۶ سال پیش
ریحانه سادات سیدمفیدی
۶ سال پیش
زینب اکبرشاهی
۶ سال پیش
ریحانه سادات سیدمفیدی
۶ سال پیش