دسر منجمد

بستنی

دسر


۳۱ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۱:۴۶
۲۸۱
۳


بستنی

بستنی نوعی دسر منجمد و مزه‌دار است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی می‌تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولاً بستنی‌ها حاوی ۱۴٪ چربی شیر هستند،[۱] همچنین بستنی می‌تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین‌کننده و طعم‌دهنده تهیه می‌شود. اولین کارخانه صنعتی بستنی‌سازی جهان در سال ۱۸۵۱ در مریلند، کار خود را آغاز نمود.[۲]بستنی معروف ترین دسر در جهان است




برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.