دلنوشت
دسر لایه لایه
خلاصه :
سلام میخواهیم یک دسر خوشمزه درست کنیم .لایه لایه یک دسر یخچالی از انواع دسرهای خوشمزه است که طرز تهیه آن بسیار ساده است.. در مرحله اول لایه کیکی و در مرحله دوم لایه خامهای را باید آماده کنید که در زیر هر یک از این لایهها توضیح داده میشود.
لایه کیکی دسر لایه لایه
مواد لازم لایه کیکی
بیسکویت پتی بور یا کیک شکلاتی ۳۰۰ گرم
شیر عسلی یا شیر: ۴ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده یک فنجان
پودر کاکائو یا شکلات رنده شده
در لایه کیکی دو انتخاب دارید
۱. کیک شکلاتی ساده
۲. بیسکویت پتی بور
اگر در تهیه دسر لایه لایه از کیک شکلاتی استفاده میکنید آن را به خوبی نرم کنید و اگر از بیسکویت پتی بور استفاده میکنید بیسکویتها را در پلاستیک زیپ داری بریزید و بیسکویت را کامل خورد کنید. توصیه میشود اگر برای مهمانی مجلسی دسر را آماده میکنید از کیک شکلاتی که دسر را شیک میکند استفاده نمایید و اگر هم سرعت کار برای شما مهم است از بیسکویت که برای انواع دسرهای ساده و کم هزینه انتخاب خوبی است، استفاده نمایید. کیک یا بیسکویت خورده شده را در ظرفی بریزید. شیر یا شیر عسلی، پودر کاکائو و یک فنجان کره آب شده را اضافه نمایید و بخوبی مواد را با هم مخلوط کنید. حال باید طرز آماده سازی لایه دوم را توضیح میدهم .
کیک شکلاتی ساده
مواد لازم
آرد
۲.۵ پیمانه
شکر
۱.۵ پیمانه
روغن مایع
۱/۲ پیمانه
شیر
۱ پیمانه
وانیل
نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۲ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر کاکائو
۱/۲ پیمانه
تخم مرغ
۴ عدد
گاناش :
خامه صبحانه
۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای
۲۰۰ گرم
طرز تهیه
۱
ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید .
۲
بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط درحدی که مواد کیک یکدست بشه
۳
بعد قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید(یک ق غ آرد+نصف ق غ روغن جامد یا کره نرم شده رو باهم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید . وقتی کیک پخت و از قالب خارج کردید روش رو با گاناش تزیین کنید .
۴
طرز تهیه گاناش: خامه رو روی حرارت کم بذارید و شکلات رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد استفاده کنید.
لایه خامهای
مواد لازم برای لایه خامهای
شیر عسلی نصف پیمانه ( شیر +عسل )
خامه قنادی نصف لیوان الا ۱ لیوان
شیر سرد ۳/۴ فنجان
پنیر خامهای ۵ قاشق غذاخوری
سس کارامل ۵ قاشق
خامه صبحانه ۱۵۰گرم
همه مواد این لایه را در مخلوط کن بریزید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه مخلوط نمایید. مخلوط شما باید غلطت بیابد.
در یک ظرف دیگر یک لایه از مواد کیکی ریخته و سپس یک لایه از مواد خامهای و این کار را تا الی سه بار تکرار کنید تا دیر ارتفاعی که میخواهید را پیدا کند. روی لایه خامهای آخر پودر کاکائو یا شکلات رنده شده یا شکلات مایع بریزید و با شکلات های توپی روی آن را تزئین نمایید. دسر را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کاملا سرد شود.
دسر شما آماده است میتوانید تا چند روز نیز این دسر را در یخچال نگه دارید.
یسرا شیخ طاهری
پیارسال
نظر بله