دلنوشت
*به نام خداوند بخشنده ی مهربان *
آشپز شو . قسمت اول (کیک وانیلی )
هدی مروتی و فاطمه منافی
خلاصه :
دبستان دخترانه میزان سلام امروز می خوایم توی آشپز شو کیک وانیلی را آموزش ببینیم .نکته: نیم ساعت قبل مواد را آماده کنید !
مواد لازم برای کیک وانیلی :
سه عدد تخم مرغ (درشت باشد )
روغن مایه نصف لیوان
آرد یک و نیم لیوان
شیر نصف لیوان
شکر یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق چایی خوری.( با آرد مخلوط کنید )
وانیل نصف قاشق چایی خوری
نکته ! : آرد حتما باید سه بار الک شده باشه ( همراه با بیکینگ پودر الک کنید) . بیکینگ پودر تازه باشد بهتر است .
طرز تهیه :
نکته : قبل درست کردن فر را در دما 180 درجه سانتی گراد روشن کنید
تخم مرغ به دمای محیط رسیده را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود.
حالا ابتدا روغن مایع، را به ترتیب به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم، سپس مجددا با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه در حد ترکیب شدن مخلوط می کنیم.
سپس آرد و بیکینگ پودر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم .
حالا مایه کیک وانیلی را با لیسک به صورت دورانی و چرخشی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود.
یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف قالب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود.
حالا کیک را در دما 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 40 الا 50 دقیقه در فر میگذاریم .
نکته : در حین پختن کیک در فر را تا قبل 10 دقیقه باز نکنید. وقتی فقط 10 دقیقه تا 40 با 50 دقیقه رسید مواظب باشید کیک هر وقت پخته شد از فر در بیاریم.
راهنمایی:برای فهمیدن پختن کیک می توانید با چنگال یا سیخ چوبی کمی در کیک فرو ببرید اگر پخته بود به سیخ چوبی یا چنگال نچسبید یعنی پخته است .
در نهایت اجازه می دهیم کیک در دمای محیط به طور کامل خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.
امیدواریم خوشتون آمده باشه .
نوش جان!
یسرا شیخ طاهری
پیارسال
هدی مروتی
پیارسال
هدی مروتی
پیارسال
فاطمه منافی
پیارسال
فاطمه منافی
پیارسال
حسام مروتی شریف آبادی
پیارسال