خلاصه :
اگر دوست دارید سوت بزنید این مقاله را بخوانیدو این مقاله دارای گالری و فیلم است
چگونه سوت بزنیم
حتما شما هم صدای تیز و بلند سوت را شنیده اید. سوت زدن یک فن است که میتوان پس از مدتی تمرین آن را به اجرا دراورد. اگرچه بسیاری از افراد سوت را در غالب یک سرگرمی می بینند، در برخی مواقع میتواند بسیار کاربردی و حتی حیاتی باشد و در صورتی که سوت زدن ندانید امکان ضرر و زیان شما در شرایط وجود خواهد داشت. پس این مقاله را علاوه بر یادگیری یک ترفند و هنر به دید یک فن مورد نیاز مطالعه کنید. در این مقاله طریقه سوت زدن با یک دست را خدمت شما عزیزان قرار خواهیم داد. در ادامه با هاو کن یو همراه باشید.
حالت دست و انگشتاناین طریقه سوت با استفاده از
انگشت اشاره و شست یک دست صورت میگیرد. برای شکل دهی درست به انگشتان کافیست تا همانند تصویر بالا یک علامت OK بسازید. انگشت اشاره و شست را طوری به سمت هم متمایل کنید تا یک دایره میان آنها شکل بگیرد. در صورتی که با انگشت اشاره راحت نیستید میتوانید از انگشت میانی یا هر انگشت دیگری استفاده کنید.
2حالت دهان
برای آماده سازی حالت دهان برای سوت زدن قبل از هر کاری ابتدا لب های خود را با زبان مرطوب کنید. این عمل به کیفیت و سرعت یادگیری شما در سوت زدن کمک مینماید. سپس دهان خود را کشیده و لبهایتان را به سمت گونه ها متمایل کنید. حالت دهان شما به گونه ای همانند شکل زیر باشد که لبهایتان به سمت داخل گرد شده باشند. برای تمرین میتوانید ابتدا لب هایتان را با دندان گاز بگیرید و سپس لبخند بزنید.
3حالت انگشتان و لب
انگشتان گرد کرده خود را که در مرحله اول توضیحات آن را یادآور شدیم، زیر نوک زبان خود قرار داده و به آن بچسبانید. برای بهتر انجام شدن این حالت بهتر است زبان خود را بیرون از دهان بیاورید. نکته مهم این است که جدا از انگشتی که برای این سبک سوت زدن استفاده میکنید، همچنین در سبک های مختلف این پوزسیون تکرار شدنی و یکسان هستند.
انگشت خود را به همراه زبان به داخل دهان هدایت کنید. زبان گرد شده بایستی به انگشت اشاره شما فشار بیاورد. با این فشار تقریبا ۱/۴ زبان به روی خودش تا میشود. تا جایی این حرکت را ادامه دهید که انگشت شست به دندان های فک پایین اصابت کند. دهان را طوری ببندید که منفذی برای عبور هوا به جز قسمت میانی وجود نداشته باشد.
4فوت کردن
حال که دست و لب و دهان آماده برای سوت زدن اند، کافیست تا شروع به فوت کردن کنید. ابتدا تمام قدرت خود را بکار نگیرید. بدانید که مشکلات حالت دست شما چیست و هوا چگونه و از کدام قسمت فرار میکند. سپس وقتی تمام راه های هوا را (به جز قسمت گرد جلویی که صدا از آنجا خارج میشود) بستید، با تمام قدرت شروع به فوت کردن کنید. در صورتی که پس از چند بار امتحان و فوت کردن اثر از پیشورفت حاصل نشد، مراحل را از اول تکرار کنید و دوباره امتحان نمایید. در صورتی که صدایی زیر و شبیه به سوت واقعی شنیدید، قدرت نفس خود را بیشتر کنید تا سریع تر به نتیجه برسید.
5تمرین
این قسمت مهمترین مرحله در یادگیری سوت زدن است. تمرین و تکرار باعث افزایش کیفیت و برد سوت شما خواهد شد. دفعات اول احتمالا سخت و طاقت فرسا خواهد بود. اما مانند هر فعالیت دیگری پس از مدتی نه چندان طولانی قلق آن را به دست میگیرید و به راحتی سوت میزنید. تنها پیشنهاد ما به شما تلاش مکرر برای انجام این کار است.
6چند نکته
در صورتی که با تلاش های ابتدایی صدای سوت تولید نشد، نا امید نشوید چرا که این راهکار نیاز به تمرین و زمان دارد.
این راهکار از سوت زدن برای افرادی سخت و دشوار تر است. به عنوان مثال سوت زدن از این طریق برای افرادی که یک یا چند دندان کشیده دارند یا از ارتدنسی (یا هر وسیله فیزیکی در دهان) استفاده میکنند سخت تر میباشد. اما این، کاری غیر ممکن نیست. همانطور که گفته شد، با تلاش و صرف زمان حتما به نتیجه ایده آل خود دست خواهید یافت.
قبل از تمرین سوت زدن دستان خود را بشویید تا از ورود میکروب ها و ویروس های آلوده به دهان و بدن خود جلوگیری کنید.
در جایی به دور از افراد دیگر و یا در تنهایی تمرین کنید. چراکه هرچند تمرین آن برای شما جذاب باشد، در نظر دیگران کاری عذاب آور است و گوش آنها را آزار خواهد داد.
پایان
فاطمی اردستانی ۱۳۸۶
۶ سال پیش
Ali bagheri
۶ سال پیش
M.H.AGHAPOOR
۶ سال پیش
S.a.h.Azimi
۴ سال پیش
علی قدیانی
۶ سال پیش
محمد خوان
۶ سال پیش
ََAMIR ALI VESAL
۵ سال پیش
ََAMIR ALI VESAL
۶ سال پیش
JFR. 84
۶ سال پیش
وصال من امتحان کردم شد
JFR. 84
۶ سال پیش
امیرحسین اسدپور
۶ سال پیش
محمدیوسف احمدی نژاد
۶ سال پیش
AMIRK-Z
۶ سال پیش