دلنوشت
۵
چرا بعضی از
میوه ها
ترشند و بعضی ها شیرین
خلاصه :
برخی از میوه ها مثل هندوانه،انگور،زیبا زرد آلو شیرین و برخی دیگر مانند لیمو ترش و پرتقال ترش میباشند. هر میوه ای مزه خاصی دارد اما چرا میوه ها مزه های متفاوتی دارند؟در واقع طعم میوه ها به مقدار هر یک از مواد تشکیل دهنده ی آنها بستگی دارد.
گروه ها معمولا حاوی فروکتوز(قند طبیعی)،آسیبهای آلی،ویتامینها،نشاسته،پروتئینها،مواد معدنی و سلولز هستند.مقدار هر یک از این مواد در میوه های مختلف متفاوت است.
میوه های شیرین دارای قند بیشتری هستند در حالی که میوه های ترش اسید بیشتری دارند.
پرتقال میوه ای است که مقدار قند و اسید آن تقریبا برابر است.به همین دلیل این میوه مزه ای ترش و شیرین دارد.
Mr.Scientist
۳ سال پیش
سهیل غلامی شیروان
۳ سال پیش
مهدی یار شریفی زارچی
۳ سال پیش
علیرضا فروزنده دهکردی
۳ سال پیش
mohamadsadra.shoeybi
۳ سال پیش
Amirmohammad
پیارسال