رویدادهای عمومی

آداب معاشرت ۱


خلاصه :

حتما بخوانید....

آداب معاشرت چه چیزی را در ذهن شما تداعی می‌کند؟ افراد بسیار منضبط با رفتارهای خشک؟ آقایان اتوکشیده‌ی عصا قورت داده؟ یا خانم‌هایی که ساعت‌ها می‌توانند در مورد اصول چیدمان قاشق و چنگال بر روی میز صحبت کنند؟ شاید هم بگویید که آداب معاشرت و این داستان‌ها دیگر مثل گذشته اهمیت ندارد و از مد افتاده است. ما در مطلبی تحت عنوان ضرورت آداب معاشرت در زندگی مدرن توضیح داده‌ایم که ما همچنان  نیاز داریم که در کنار تمام آموزش‌های مربوط به تخصص و شغلمان، اصول رفتارهای شایسته و حرفه‌ای را یاد بگیریم. حتی بر این باور هستیم که پیچیدگی‌های زندگی‌های کنونی باوجود ابزارهای ارتباطی متنوع، شکاف‌های فرهنگی و مسائلی از این دست، یادگیری آداب معاشرت (اتیکت) نه تنها اهمیت خود را از دست نداده بلکه بسیار ضروری ست که آموزش آداب معاشرت از نو آغاز کنیم.

برای شروع به تعریف برخی از واژگان و مفاهیمی که پایه‌ی اساسی آداب معاشرت است، می‌پردازیم تا مبنای فکری یکسانی در ذهن ما به وجود بیاید و از این پس بر مبنای همین مفاهیم آموزش‌ها را ادامه خواهیم داد:

محمد علی بیدار مغز در کتاب «راهبرد تشریفات در مدیریت ارتباطات» در مورد کلمه‌ی ادب و مشتقات آن این‌چنین توضیح داده‌اند: آداب جمع «ادب» است و ادب  به معنی دانش، فرهنگ، معرفت، روش پسندیده و خوی خوش آمده است. آداب همچنین به معنای درست سخن گفتن، رعایت ترتیب مؤدبانه و متعارف در انجام کارها و حسن رابطه با سایرین اعم از کوچک و بزرگ، فقیر و غنی، آشنا و غریبه و نمایش خلق خوش و کردار پسندیده نسبت به همه، محیط و حتی خویشتن در مراوده‌های واقعی و در صحنه‌های مجازی است.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پسران

دختران