دلنوشت

خیبر،خیبر صهیون

صهیو"نیست"!

ما پیروزیم


خلاصه :

مرگ بر رژیم کودک کش صهیونیست    

مرگ بر رژیم کودک کش صهیونیست

آیا میدانید صهیونیست 1000نفر کودک کشته!

مرگ بر رژیم کودک کش صهیونیست

آیا میدانید صهیونیست داره با موشک بیمارستان های غزه را میزنه در صورتی که سازمان سلامت جهانی می گوید: در جنگ به چهار تا جا نباید حمله کرد. یکی از آنها بیمارستان است ولی صهیونیست وحشی و آدم کش به بیمارستان های فلسطین اشغالی موشک میزند.

مرگ بر رژیم کودک کش صهیونیست

بعد از عملیات نیروهای مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی و شکست مفتضحانه این رژیم، شاهد جنایات اسرائیلی‌ها علیه مردم و کودکان فلسطینی هستیم و غاصبانِ قدس گویی انتقام شکست‌های خود را فقط از مردم غیرنظامی و کودکان می‌گیرند.

البته که این حملات و جنایات صهیونیست علیه مردم فلسطین تنها متعلق به این ایام نیست و اسرائیلی‌ها از زمانی که می خواستند فلسطین را اشغال کنند جنایات خود را علیه مردم این کشور آغاز کردند و به نوعی هر سال و هر روز جهانیان شاهد یک اپیزود از نسل کشی آن‌ها علیه مردم فلسطین بودند.

800 هزار آواره فلسطینی ماحصل تشکیل رژیم صهیونیستی

 به عنوان فاجعه‌بارترین روز در تاریخ فلسطین شناخته می‌شود، روزی که عامل همه تیره روزی‌های ملت فلسطین بوده است، گروهک‌ها و سازمان‌های جنایتکار صهیونیست دست به جنایتی وحشیانه علیه ملت فلسطین زده و سرزمین آنان را اشغال کردند؛ جنایتی که به روز نکبت معروف شد.

 

 

در آن زمان اشغالگران صهیونیست مرتکب بیش از ۷۰ جنایت وحشیانه در حق ملت فلسطین شدند و طی آن بیش از ۵۳۱ شهر و روستا ویران شد و ۷۷۴ روستای دیگر به تصرف اشغالگران درآمد و بیش از ۸۰۰ هزار فلسطینی از سرزمین و خانه خود آواره شدند، طبق گزارش اداره آمار مرکزی فلسطین، با وجود آواره شدن بیش از ۸۰۰ هزار فلسطینی در سال ۱۹۴۸ و روانه شدن بیش از ۲۰۰ هزار نفر دیگر به سمت اردن پس از جنگ سال ۱۹۶۷، جمعیت کلی فلسطینیان تا پایان سال ۲۰۲۱ به حدود ۱۴ میلیون نفر رسیده است که این بیانگر افزایش ۱۰ برابری جمعیت آنان از زمان فاجعه نکبت است.

هفتاد سال و 100 هزار شهید

براساس آماری که مرکز آمار فلسطین اعلام کرده است طی 71 سال گذشته بیش از 100 هزار فلسطینی به شهادت رسیده اند. از میان این شهدا 10853 فلسطینی از آغاز انتفاضه مسجدالاقصی (2000) به بعد به شهادت رسیده اند.

 

 در سال 2014 شمار شهدای فلسطینی به اوج رسید. به طوری که در این سال 2240 فلسطینی از جمله 2181 نفر در نوار غزه در جریان جنگ 51 روزه به شهادت رسیدند. هچنین در سال 2018 نیز 312 فلسطینی از جمله 57 کودک و 3 زن شهید شدند که نتیجه خروش انتفاضه سوم است که به انتفاضه قدس مشهور شد.

جنایت دیریاسین از کشتار زنان و مردان تا دریدن شکم زنان باردار

نهم آوریل سال میلادی جاری، هفتاد و پنجمین سالروز کشتار فجیع روستای «دیر یاسین» در غرب بیت‌المقدس است. آمار مختلفی از تعداد شهدا وجود دارد، از ۲۵۰ تا ۳۶۰ نفری که بسیاری از آن‌ها زن و کودک بودند و با خونسردی تمام به دست صهیونیست‌ها قتل عام شدند.

کشتار در سحرگاه نهم آوریل ۱۹۴۸ به دست تروریست‌های «ایتسل» و «لیحی» که مورد حمایت سازمان تروریستی «هگانا» بودند انجام شد، جنایتکارانی که بعدها هسته مرکزی ارتش را تشکیل دادند.

 

 

به گفته منابع فلسطینی، تروریست‌های یهودی گمان می‌کردند که اهالی روستا که ۷۵۰ نفر بودند، از ترس و واهمه خانه‌هایشان را رها کرده و فرار کنند، اما مقاومت اهالی بهانه شد تا صهیونیست‌ها از کشته‌ها پشته‌ها بسازند.

همچنین طبق گزارش‌ها، صهیونیست‌های جنایتکار، اقدام به مثله کردن بدن مطهر برخی اهالی کردند، حتی شکم زنان باردار را برای شرط بندی بر روی جنسیت جنین می‌دریدند. حدود ۲۵ نفر از مردان روستا را سوار اتوبوس کردند و مانند ارتش روم در گذشته در خیابان‌های بیت‌المقدس گرداندند و سپس آنها را با تیراندازی اعدام کردند. صهیونیست‌ها همچنین پیکر شهدا را روی هم تلنبار کرده و آن‌ها را به آتش کشیدند.

جنایت صبرا و شتیلا

رژیم صهیونیستی در سپتامپر ۱۹۸۲ جنایت دیگری را در کارنامه سیاه خود به ثبت رساند. اردوگاه‌های «صبرا و شتیلا» دو اردوگاه از مجموع ۱۲ اردوگاه محل اسکان آوارگان فلسطینی در جنوب لبنان بودند. این رژیم جعلی از شانزدهم تا هجدهم سپتامبر ۱۹۸۲ کشتاری در این اردوگاه‌ها به راه انداخت که تعداد قربانیان آن بیش از دو هزار نفر اعلام شد. برخی منابع حتی شمار قربانیان را بین سه تا پنج هزار نفر تخمین زدند. این جنایت را نظامیان صهیونیست به فرماندهی «آریل شارون» وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی و نیروهای «فالانژ» لبنان انجام دادند و بیشتر کشته‌ها از زنان و کودکان و سالمندان بود.

 

یکی از شاهدان این ماجرا به گوشه‌ای از جنایات صهیونیست‌ها اشاره می‌کند: ام عباس می‌گوید که دیده است به یک زن دیگر که حامله بود حمله کردند و بچه را از شکمش بیرون آوردند. او که در ابتدای یک کوچه باریک نشسته، به یاد می‌آورد که چگونه «یک بولدوزر اجساد را بیل می‌زد و در گودالی عمیق روی هم می‌ریخت.»

 

 

«غازی خورشید» در کتاب خود تحت عنوان «تروریسم صهیونیستی در فلسطین اشغالی» نیز در این باره می‌نویسد: در حال عبور از یک خیابان، جسد زن جوانی را دیدم که در حالیکه نوزادش را در آغوش گرفته بود، گلوله‌ها از بدنش گذشته و در بدن طفل شیرخوارش نشسته بودند.

برخی از کشتارهای دسته جمعی ملت فلسطین در سرزمینشان به دست صهیونیست‌ها در سال ۱۹۴۸ م رخ داده که شامل؛ کشتار فلسطینی‌ها در سلمه، بیار عدس، طبریا، حیفا، قدس، عکا، یافا، صفد و بیسان است.

جنگ ۲۰۰۸ غزه برگه سیاهی از دفتر جنایات صهیونیست‌ها

یکی دیگر اقدامات اسرائیل در کشتار مردم مظلوم فلسطین، مربوط به بحران غزه است. حمله نظامی اسرائیل به نوار غزه در تاریخ ۲۷ دسامبر ۲۰۰۸ است که به کشته شدن بیش از ۱۰۰۰ فلسطینی بی‌گناه منجر شد.

با وخیم شدن اوضاع انسانی در نوار غزه، شورای امنیت سازمان ملل متحد، به صورت فوق العاده تشکیل جلسه داد اما پس از سه دور مذاکره فشرده، به دلیل حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی، حتی نتوانست یک بیانیه هم صادر کند.

 

دوباره غزه دوباره غم

در این جنگ رژیم صهیونیستی ۵۰ روز به صورت بی‌امان به غزه حمله کرد و در خلال این یورش بیش از ۱۰ هزار نفر مجروح و بیش از ۲ هزار نفر به شهادت رسیدند که بیش از ۵۷۰ نفر آنها کودک بودند.

از آن زمان تاکنون مردم مظلوم ساکن غزه که در محاصره شدید به سر می‌برند در زمینه بهداشتی و درمانی و غذاو دارو و سوخت با مشکلات عدیده‌ای روبرو هستند. علاوه بر زندگی در کنار خرابه‌های ناشی از جنگ نبود برق به دلیل نابودی زیر ساخت‌ها زندگی را بر مردم این منطقه بویژه برای زنان و کودکان و افراد بیمار بویژه بیمارهایی که دارای بیماری صعب العلاج هستند بسیار دشوار کرده است.

صهیونیست به بیماران بیمارستانی هم رحم نکردند

رویترز سال 94 در گزارشی به نقل از وزارت بهداشت فلسطین و پزشکان اعلام می‌کند؛ یکی از یگان های ارتش رژیم صهیونیستی، به بیمارستانی در کرانه باختری یورش بردند، وپس از تلاش برای بازداشت یک فلسطینی بیمار که او را به انجام عملیات با چاقو متهم کرده بودند، به سمت یک جوان فلسطینی تیراندازی کردند و او را به شهادت رساندند.

 

 

"جهاد شاور" رئیس بیمارستان الاهلی در الخلیل در ادامه می‌گوید: چندین نظامی صهیونیستی به بیمارستان وارده شده و بعد از مسلح کردن سلاح های خود چندین جوان بیمار فلسطینی را به شهادت رساندند.

گاردینِ انگلیسی به جنایت اسرائیلی ها اعتراف می‌کند

روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی با عنوان”شکستن سکوت“ گواهی‌های غافلگیرکننده‌ای را منتشر کرد که مستندی از جنایات ارتش رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان است.تخلفاتی که گاردین بر اساس شهادت و گواهی عناصر سابق ارتش اشغالگر مستند کرده است؛ بدرفتاری با کودکان، شکنجه اسرا، تخریب منازل فلسطینیان و سخت‌گیری علیه خانواده‌های فلسطینی در ایست و بازرسی‌ها را شامل می‌شود.این گزارش تاکید دارد که گواهی‌ها با هدف تبیین حمایت‌های مالی آمریکا از خشونت‌های ارتش اشغالگر در فلسطین است.

چندی پیش هم در همین رابطه لوسیا المی هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرده بود؛ سال ۲۰۲۲ خونین‌ترین سال در اراضی فلسطین طی ۱۶ سال گذشته بوده است.

 

 

خبرنگارانی که خبر شهادت خودشان منتشر شد

در همین چند روز اخیر که توحش صهیونیست‌ها به اوج خود رسیده است ارگان رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه اعلام کرد که تعداد شهدای خبرنگار در حملات دشمن صهیونیستی به ۷ نفر رسید.همچنین سازمان امداد و نجات غزه اعلام کرد که ۴ نجات‌گر در بمباران اشغالگران زخمی شده و یک آمبولانس دیگر نیز هدف قرار گرفت.

جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان فلسطینی

 بر اساس گزارش مرکز زنان برای معاضدت حقوقی و مشاوره (WCLAC) در سال 2023، اسرائیلی‌ها زنان اسیر فلسطینی را در معرض بدترین شکنجه‌ها و آزارهای روحی - روانی مختلف و عدم رسیدگی بهداشتی قرار می‌دهند. از سال 1948، بیش از ده هزار زن و از زمان انتفاضة الاقصی بیش از 950 زن فلسطینی توسط اسرائیلی‌ها بازداشت شده‌اند. بر اساس گزارش دفتر مرکزی آمار فلسطین (PCBS) در سال2023، 4900 زندانی فلسطینی در زندان‌های اشغالی اسرائیل حضور دارند که 160 نفر از آن‌ها کودک و 31 زن هستند. در مورد تعداد بازداشت‌ها، این تعداد در سال 2022 به 7000 نفر رسید که شامل 882 کودک و 172 زن می‌شود. 

 

 

 زندانیان زن فلسطینی نیز مانند سایر زندانیان در حین بازجویی مورد شکنجه و بدرفتاری قرار می‌گیرند، در این مراکز بازجویی مقامات اشغالگر با هدف اعتراف‌گیری، اقدام به شکنجه و بدرفتاری با زنان فلسطینی کرده و سپس آنها را در دادگاه‌هایی فاقد ضمانت دادرسی عادلانه محکوم می‌کنند. زنان بازداشتی نیز مورد شکنجه روانی، اخاذی و تهدید قرار می‌گیرند، به‌ویژه مادران بازداشتی که با فرزندانشان تهدید می‌شوند. از آغاز اشغال فلسطین تا به امروز بیش از 17 هزار مورد بازداشت زنان و دختران فلسطینی به دست نظامیان اشغالگر اسرائیلی گزارش شده است.

سنگ کاغذ آتش؛ کودکان فلسطینی وقت بازی نداشتند

یکی از مظلومیت‌های تاریخ ملت فلسطین جنایت صهیوینست‌ها علیه کودکان است. کودکانی که به دلیل تجاوزهای صهیونیستی از دوران کودکی خود بهره‌ای نبردند و در طول حیات خود شاهد صحنه‌های دلخراش کشتار والدین و یا اسارت آنها و نابودی خانه و مدارسشان بودند. در این بین کودکانی نیز هستند که زندان و شکنجه را در دورام کودکی تجربه کردند.

 

 

تنها در یک آمار، یک مؤسسه حقوقی بین المللی پس از دیدار با ۴۵۰ کودک فلسطینی که طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ در زندان‌های رژیم صهیونیستی اسیر بوده اند، اعلام کرد که ۹۶ درصد از آنها به طور دست و پا بسته و ۸۱ درصد با چشمانی بسته زندانی شده اند؛ ۶۰ درصد از این کودکان مورد آزار و شکنجه‌های بدنی قرار گرفته و ۴۹ درصد نیز از دشنام‌های صهیونیست‌ها در امان نبودند.

از تخریب و حمله به مناطق مسکونی تا قطع آب و برق مردم عادی

خبرنگار العالم با اشاره به پذیرش 2300 مجروح در بیمارستان های وزارت بهداشت که از تجهیزات کافی برای عمل جراحی برخوردار نیستند  آنهم با وجود قطع برق، خاطرنشان کرد؛ که رژیم صهیونیستی با در دست گرفتن کنترل منابع آب و انرژی غزه، عرصه را بر مردم این منطقه تنگ کرده است و شهرداری هم قادر به تأمین آب مورد نیاز مردم نیست.

 

 

خبرنگار العالم در ادامه از ادامه سیاست هدفمند تخریب منازل مردم فلسطین و مانع تراشی در برابر صدور مجوز ساخت و غصب اراضی آن‌ها خبر می‌دهد به طوری که اشغالگران اسرائیلی، 215 ساختمان را در استان قدس تخریب کردند که منجر به آوارگی 217 فلسطینی از جمله 110 کودک شدند، اشغالگران همچنین در سال 2018 میلادی، فرمان اخراج 1400 فلسطینی را در چارچوب تلاش ها برای یهودی سازی قدس صادر کردند، در سال 2018، اشغالگران اسرائیلی مجوز ساخت 5820 واحد در شهرک ها را صادر کردند.

نکته جالب ماجرا این جاست که خود نخست وزیر رژیم صهیونیستی بدون هیچ واهمه‌ای از جنایت‌های سربازانش علیه مردم غزه توییت می‌زند و می‌گوید؛ « با قدرت ادامه دهید».

 

 

 

این‌ها فقط نمونه‌هایی از جنایات و توحش صهیونیست علیه مردم و کودکان فلسطینی بود و تاریخ گواهِ نسل کشی اسرائیلی‌ها علیه مردم فلسطین خواهد بود، از این رو گروه‌های مقاومت فلسطین با اتکا بر خداوند و ایمان به حقانیت خود با کمک جبهه مقاومت در غرب آسیا خود را تجهیز نمودند تا آنجا که راهبرد دفاعی و نظامی فلسطینی‌ها از سنگ به موشک و پهپاد توسعه پیدا کرد و امروز به جای اتخاذ تاکتیک دفاعی تاکتیک تهاجمی را برگزیدند، به طوری که دشمن صهیونیستی را غافلگیر کردند. چرا که کاسه صبر فلسطینی‌ها سرازیر شده و آنها خواهان آزادی قدس شریف و تمامی سرزمینشان از لوث صهیونیست‌ها هستند.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.


پسران

دختران