آموزش

معرفی یک بازی برای کنترل خشم :

بازی «خلیج فارس و ماهی ها»

اتاق بازی پیش دبستان


خلاصه :

یکی از بهترین راه ها برای سازگاری با پاسخ های فیزیکی مضر در برابر خشم این است که یک کار فیزیکی دیگر را انجام دهند

یکی از بهترین راه ها برای سازگاری با پاسخ های فیزیکی مضر در برابر خشم این است که یک کار فیزیکی دیگر را انجام دهند.از پنج حس بچه ها برای آرام کردن آنها هنگام خشم می توانید استفاده کنید.ستفاده از حواس (لامسه، بویایی، چشایی، شنوایی، بینایی) مثل کشیدن یک نقاشی، دویدن، بیرون رفتن و قدم زدن، آب به صورت پاشیدن، فشردن خمیر بازی، شل کردن و سفت کردن عضلات، نفس های عمیق و آهسته کشیدن، خوردن یک خوراکی یا نوشیدنی. همه اینها به یک پاسخ مناسب تر درمقابل احساس خشم کمک می کند.

امروز یک بازی را در راستای کنترل خشم انجام دادیم و بچه ها که از بهم ریخته شدن تاتمی های اسخر توپ ناراحت بودن همگی به این نتیجه رسیدن که باید دست بکار شده و استخر توپ را مجدد ترمیم کنند. استخر توپ نمادی از خلیج فارس و توپ های استخر نمادی از ماهی های آن هستند.

بعضی از کودکان به لمس پاسخ بهتری نشان می دهند و ما می توانیم به آنها بیاموزیم که چگونه در چنین مواقعی از ماساژ گردن یا بازویشان بعنوان روشی برای خود آرامسازی استفاده کند.

در ضمن علاوه بر روشهایی که به کودکتان برای مدیریت و کنترل خشم می آموزید لازم است که خودتان هم به عنوان والدین اصول کنترل خشم  را رعایت کنید.

لذا بهتر است هنگام خشم کودک، رفتار شما این گونه باشد:

 سعی نکنید در وی این باور را ایجاد کنید که خشمش بی مورد است و مساله مهمی وجود ندارد. در عوض با او همدردی کنید و به او بگویید که شرایطش را درک می کنید و می فهمید که او عصبانی است.

 خشم او را کوچک، حقیر و مسخره جلوه ندهید و در لحظه عصبانیت کودک نخندید. گفتن جمله هایی مانند: مرد به این بزرگی خجالت داره، باز هم که آبغوره گرفتی، وقتی عصبانی هستی چقدر زشت می شوی و … فقط او را عصبانی تر می کند.

 به هنگام خشم کودک، رفتار خودتان را مثال نزنید بلکه درباره احساسات او حرف بزنید.

 او را با کودکان دیگر مانند خواهر و برادر و همکلاسی هایش مقایسه نکنید.

 بکوشید علت خشم و عصبانیت او را بفهمید و از او بخواهید درباره آن صحبت کند.

 هنگامی که کودکان درباره احساساتشان و عواملی که آن را بوجود آورده صحبت می کنند، گوش دادن بدون قضاوت، بدون * امر و نهی و پند و اندرز به آن ها کمک می کند تا به تفاوت میان خشم و آرامش پی ببرند.

و در نهایت این که:

از آنجا که خشم بر اثر تکرار عادت می شود، شایسته است تا حد امکان از امور خشم آور پرهیز شود. باید به کودک آموخت چه هنگام خشمگین شود و چه وقت خشم خود را فرو نشاند. کودک باید یاد بگیرد که چگونه خشم خود را به شیوه های مطلوب بیان و کنترل کند نه اینکه از اظهار آن خودداری کند. برخورد با اوضاع خشم آور که از حد بگذرد به شخصیت کودک موقتا و یا برای همیشه لطمه می زند. شیوه کنار آمدن با موانع زندگی به سن و تجارت گذشته اطفال بستگی دارد

اصول به کاررفته ی روش میزان

  • اصل کار گروهی
  • اصل شادابی و نشاط
  • اصل توجه به تفاوت های فردی

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پسران

دختران