شش راهکار برای والدین
چگونه در هنگام شیوع بیماری کرونا از فرزندان خود حمایت کنید؟
۱. برای صحبت با فرزندتان پیشقدم شوید و با آرامش درباره بیماری صحبت کنید.
«بزرگسالان باید این واقعیت را که کودکان ممکن است درمورد این بیماری عصبی و نگران باشند، درک نموده و با کودکان همدلی کنند. به فرزندان خود مرتباً اطمینان بدهید که بیماری کرونا به خصوص برای کودکان و نوجوانان معمولاً خفیف میباشد. همچنین به خاطر داشته باشید که نشانه های بیماری کرونا قابل درمان هستند. همینطور میتوانیم به کودکان یادآوری کنیم که کارهای موثر زیادی میتوانیم انجام دهیم که هم خود و هم دیگران را ایمن نگهداریم و احساس کنیم که بر شرایط بوجود امده مسلط هستیم، از جمله شستشوی مرتب دستها، لمس نکردن صورت و حفظ فاصله اجتماعی.»
۲. یک برنامه منظم روزانه داشته باشید.
حفظ یک برنامه منظم و قابل پیش بینی می تواند در کودکان احساس آرامش خاطر بوجود اورد، به نحوی که بدانند چه زمان باید به کارهای ضروری بپردازند و چه زمان را به بازی سپری کنند.
۳. بگذارید فرزندتان احساسات خود را بروز بدهند.
با تعطیلی مدارس، تفریحات داخل مدرسه، مسابقات ورزشی و فعالیتهایی که بچهها پیش از این در آن شرکت می کردند، لغو شده و بنابراین کودکان به دلیل دست دادن تمام این فعالیت ها احساس نا امیدی می کنند.«در زندگی یک نوجوان، از دست دادن اینها غم بسیار بزرگی است، بسیار بزرگتر از آنچه که ما بهعنوان افراد بزرگسال دارای تجربه ممکن است احساس کنیم. بنابراین، آنها را از لحاظ عاطفی حمایت کنید، انتظار این که بهخاطر از دست دادن زندگی عادی و روزمرهشان خیلی غمگین و خسته شوند را داشته باشید و سعی در عادی کردن شرایط کنید.» در چنین شرایطی، همدلی و حمایت بهترین راه است.
۴. درمورد آنچه میشنوند و میدانند با هم صحبت کنید.
اطلاعات نادرست زیادی در باره بیماری کرونا در حال انتشار است. " از کودک در مورد اطلاعاتی که در مورد بیماری شنیده است، سوال بپرسید و میزان درستی این اطلاعات را بسنجید. صرف ارائه اطلاعات صحیح به کودک کافی نیست، چرا که ممکن است کودک اطلاعات جدید را با برداشت های نادرست قبلی ترکیب نماید. سعی نمایید دانسته های قبلی کودک را بفهمید، انها را اصلاح وتکمیل نمایید.
۵. ایدههایی برای معطوف کردن حواس کودکان به کارهای دیگر.
اگرفکر میکنید کودکانتان در هضم احساسات دشوارشان با مشکل روبهرو هستند، برای ایجاد راهحل ازخود کودک سرنخ بگیرید. سعی کنید میان زیاد صحبت کردن درباره احساسات و یافتن موضوعاتی برای معطوف کردن حواس او به امری دیگر، تعادل برقرار کنید. هر چند روز یکبار یک بازی خانوادگی انجام دهید یا با همدیگر آشپزی کنید.
۶. رفتار خود را مدیریت کنید.
بچهها برای احساس ایمنی و امنیت، به والدین خود متکی هستند. «این مهم است که به خاطر داشته باشیم که کودکان همچون مسافرین اتومبیلی هستند که ما راننده آن هستیم. بنابراین حتی اگر احساس اضطراب میکنید، اجازه ندهید که سایر مسافران احساس ناامنی کنند.»
برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.