معرفی
۱۲ خواص کامل درچین
خلاصه :
خوندنیه
دارچین یکی از مواد غذایی و چاشنیهای قدیمی و معروف است که به دلیل طعم و عطر مطبوعش، در غذاهای ما ایرانیها نیز بسیار استفاده میشود اما این ماده غذایی علاوه بر طعم و عطر، خواص زیاد دیگری هم دارد و به همین دلیل برای درمان بسیاری از مشکلات و اختلالات جسمی به کار برده میشود.
این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز، آهن و کلسیم و همچنین فیبر میباشد. در ادامه به 12 مورد از این خواص اشاره میکنیم:
1- دارچین و پیشگیری از آلزایمر
2- استفاده از دارچین برای جلوگیری از کپکزدگی
بر اساس آزمایشهای به عمل آمده، کاغذی که دارای 6 درصد از روغن دارچین باشد تا 96 درصد از گسترش کپک در سطح نانی که از قبل دچار کپکزدگی شده بود، جلوگیری کرده و میتواند تازگی نان را تا 10 روز حفظ کند.
3- درمان برفک دهان با عصاره دارچین
4- تسهیل گردش خون
5- درمان عفونتها
6- التیامبخشی
7- درمان درد
9- محافظ قلب
10- دوست روده
11- تازه کننده دهان
12- رفع سوءهاضمه
نکته:
البته با وجود این همه سود و فایده مصرف زیاد و بیش از حد آن نیز میتواند مشکلاتی را برای شما فراهم آورد. پس بهتر است که برای سود بردن از آن به میزان کافی و متعادل استفاده کنیم.