معرفی

دانیال نبی

پیامبر ان ۱

زندگینامه


خلاصه :

زندگینامه ای از دانیال نبی

خلاصه اي از زندگي نامه حضرت دانيال نبي(ع) همراه با فیلم به صورت تصویری که در آخر مکتن می توانید فیلم را دانلود کنید
حضرت دانيال (ع)از پيامبران بزرگ الهي است كه در سال 598 ق. م در اورشليم (بيت المقدس)ديده به جهان گشود. دانيال نبيايشان فرزند يوحنا و از نسل حضرت داوود (ع) است. دانيال كلمه اي عبري است كه به معناي “خدا قاضي و حاكم من است” مي باشد. آن  حضرت حوادث آينده و بعثت پيامبر آخر الزمان را در كتاب خود پيش گويي كرده است.ايشان در سال 586 ق.م به همراه گروهي از يهوديان به دست سپاهيان بخت النصر ، اسير و به بابل فرستاده شدند و چون از اطاعت فرمانرواي بابل امتناع كردند او را نزد شيران درنده انداختند ولي از ميان آن حيوانات سالم بيرون آمدند. پس از تصرف شهر بابل توسط كوروش و به پيشنهاد وي ، حضرت دانيال (ع) به شهر شوش مهاجرت نموده و تا پايان حيات پر بركتشان در اين شهر ساكن بودند. با ورود سربازان اسلام به ايران ، آنان از وجود اتاقكي با مهر و موم حكومتي در شوش آگاهي يافتند. جريان را به خليفه دوم رساندند و وي نيز براي چاره جويي و آگاهي از امر به امام علي (ع) رجوع مي كند و حضرت امير المومنين (ع) فرمودند كه آن پيكر متعلق به دانيال نبي (ع) است و دستور دادند آن پيكر مطهر را طبق موازين اسلامي كفن و دفن كنند و در حق اين پيامبر بزرگوار فرمودند: ” من زار اخي دانيال كمن زارني- آن كس كه برادرم دانيال را زيارت كند ، گويي كه مرا زيارت كرده است “.
در بزرگي و عظمت اين پيامبر همين بس كه پيامبر عظيم الشان اسلام و تمامي ائمه (عليهما السلام) در حق ايشان حديث آورده اند. ايشان به عدالت ورزي مشهور بودند و قضاوت هايشان مورد توجه خاص امام علي (ع) نيز قرار گرفته اند. حضرت دانيال نبي(ع) به عنوان دومين معصوم مدفون در ايران ، بعد از وجود پاك و مقدس حضرت امام رضا (ع) همواره مورد توجه و زيارت خاص مسلمانان و تمامي اقليت هاي مذهبي و جهانگردان قرار گرفته است.
از معجزات اين پيامبر عظيم الشان ، اين بوده كه در زمان داريوش ، وبا ، بسيار شايع مي گردد و دولت هرچه تلاش مي كند موفق به مهار آن نمي شود. داريوش نيز به وزير خود حضرت دانيال (ع) براي چاره جويي مراجعه مي كند . ايشان دست به دعا برمي دارند و خداي متعال را به پنج تن آل عبا قسم مي دهد تا اين بلا از بين برود و اينگونه نيز شد.”لي خمسه اطفي بهم حر الوباء الحطمه المصطفي و المرتضي و ابناهما و الفاطمه”.
از جمله القاب اين پيامبر بزرگ ، (صاحب اللواء و پيامبر باران ) مي باشد. لقب صاحب اللواء به اين سبب است كه ايشان از ياران خاص صاحب الزمان (عج) و پرچمدار آن حضرت خواهند بود. لقب پيامبر باران نيز بدين جهت بوده كه دعاي ايشان براي نزول رحمت الهي همواره مورد اجابت الهي بوده و پس از رحلت ايشان نيز در هنگام خشكسالي ، پيكر مقدس اين پيامبر بزرگ را از اتاقك خارج كرده و با اين كار موجبات نزول رحمت پروردگار را فراهم مي آوردند. بر سنگ قبر جديد آن حضرت كه مقام معظم رهبري آن را انشاء فرموده اين تعابير استفاده شده است كه تمامي اين القاب ، حكايت از جايگاه رفيع اين پيامبر عظيم الشان دارد: “‌ هذا المضجع المنور للعبد الصالح و الولي المفلح ، هادي العباد و مصلح البلاد و الداعي الي الرشاد الحابس نفسه علي ذات الله و المتحمل في سبيل انواع البلاء دانيال عليه السلام النبي الحكيم الجليل الامين”. اصل بناي حرم مطهر به 450 سال پيش و به دوره صفويه باز ميگردد. بناي فعلي گنبد ، مضرس و مخروطي است كه در سال 1287 ه.ق به دستور مرحوم حاج شيخ جعفر شوشتري ساخته شد و از نظر ارتفاع و قطر پايين نيز در جهان بي نظير است.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پسران

دختران