خلاصه :
خلاصه مطلب ...
متن اصلی ...
![مواد لازم: مواد لازم:](/server/php/files/941/8895/gallery/Lowpressurebubbles02.jpg)
درب پلاستیکی ، ارلن گرد، مقداری آب و پارچه ی کتان.
![](/server/php/files/941/8895/gallery/Lowpressurebubbles03.jpg)
درون ارلن ۵۰ میلی لیتر آب بریزید.
![](/server/php/files/941/8895/gallery/Lowpressurebubbles04.jpg)
ارلن آب را روی شعله ی گاز قرار دهید.
![از مربی کمک بگیرید. از مربی کمک بگیرید.](/server/php/files/941/8895/gallery/Lowpressurebubbles05.jpg)
آب روی اجاق در حال جوشیدن است.
![](/server/php/files/941/8895/gallery/Lowpressurebubbles06.jpg)
دهانه ی ارلن را محکم با درپوش پلاستیکی ببندید.
![](/server/php/files/941/8895/gallery/Lowpressurebubbles07.jpg)
ارلن را وارونه کنید.
یک پارچه ی خیس روی سطح بالایی ارلن قرار دهید.
سطح کروی سریع تر از سطح تخت خنک می افتد.
![](/server/php/files/941/8895/gallery/Lowpressurebubbles08.jpg)
به دلیل خنک شدن هوای داخل ارلن ، فشار هوای درون آن کاهش یافته و باعث می شود آب دوباره در دمای پایین تر شروع به جوشیدن کند.
![](/server/php/files/941/8895/gallery/Lowpressurebubbles09.jpg)
اگر آب سرد روی ارلن وارونه بریزید ، جوشیدن آب در دمای پایین تر ادامه می آید.
![نمایی نزدیک از جوشیدن آب. نمایی نزدیک از جوشیدن آب.](/server/php/files/941/8895/gallery/Lowpressurebubbles10.jpg)
حباب ها.