محتوای درسی

Low Pressure Bubbles(حباب های کم فشار )


خلاصه :

خلاصه مطلب ...

متن اصلی ...

حباب های کم فشار
مواد لازم: درب پلاستیکی ، ارلن گرد، مقداری آب و پارچه ی کتان.
درون ارلن ۵۰ میلی لیتر آب بریزید.
ارلن آب را روی شعله ی گاز قرار دهید.
از مربی کمک بگیرید. آب روی اجاق در حال جوشیدن است.
دهانه ی ارلن را محکم با درپوش پلاستیکی ببندید.
ارلن را وارونه کنید. یک پارچه ی خیس روی سطح بالایی ارلن قرار دهید. سطح کروی سریع تر از سطح تخت خنک می افتد.
به دلیل خنک شدن هوای داخل ارلن ، فشار هوای درون آن کاهش یافته و باعث می شود آب دوباره در دمای پایین تر شروع به جوشیدن کند.
اگر آب سرد روی ارلن وارونه بریزید ، جوشیدن آب در دمای پایین تر ادامه می آید.
نمایی نزدیک از جوشیدن آب. حباب ها.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پسران

دختران