محتوای درسی
Low Pressure Bubbles(حباب های کم فشار )
خلاصه :
خلاصه مطلب ...متن اصلی ...
درب پلاستیکی ، ارلن گرد، مقداری آب و پارچه ی کتان.
درون ارلن ۵۰ میلی لیتر آب بریزید.
ارلن آب را روی شعله ی گاز قرار دهید.
آب روی اجاق در حال جوشیدن است.
دهانه ی ارلن را محکم با درپوش پلاستیکی ببندید.
ارلن را وارونه کنید.
یک پارچه ی خیس روی سطح بالایی ارلن قرار دهید.
سطح کروی سریع تر از سطح تخت خنک می افتد.
به دلیل خنک شدن هوای داخل ارلن ، فشار هوای درون آن کاهش یافته و باعث می شود آب دوباره در دمای پایین تر شروع به جوشیدن کند.
اگر آب سرد روی ارلن وارونه بریزید ، جوشیدن آب در دمای پایین تر ادامه می آید.
حباب ها.
