خلاصه :
خلاصه مطلب ...
متن اصلی ...
هند یکی از بزرگترین تولید کننده های انبه در جهان است.(۴۰ درصد)
کاشت این درخت به ۴ قرن اخیر برمی گردد.
اکبرخان در قرن شانزدهم دستور داد ، یک میلیون از این درخت در ایالت دارباهنگا بیهار که اکنون لاخی باغ نامیده می شود ، بکارند.
این شکوفه های درخت انبه است که منشا بسیاری از نوشته های شاعرانه نیز است.
آنها در تابستان روی درخت ظاهر می شوند.
میوه ی انبه باعث هضم غذا شده و در هوای گرم تابستان بسیار اثر خنکی دارد.
انبه میوه ی طبیعی سه کشور پاکستان ، هند و فیلیپین است.
هند ۴۰ درصد انبه ی جهان را تولید می کند.
هزاران میوه ی کوچک انبه وجود دارد. هر ناحیه نیز دیژگی های خودش را دارد . خصوصا در ایالات پاتناگیری و داسیری در شمال.
برگ های جوان در ابتدا قرمز و در طول زمان به رنگ سبز در می آیند.
انبه میوه بسیار مطلوبی در هند است.
مردم میوه انبه را معمولا پوست نمی کنند بلکه آنرا گاز زده و از شهد شیرینش استفاده می کنند.
درخت انبه هنگامی که دیگر میوه ای نمی دهد بریده می شود.
چوب این درخت برای ساخت وسایل چوبی ارزان قیمت و حتی ساز کاربرد دارد.