رویدادهای مدرسه
برچسب مواد
پروژه علوم
با آرزوی نمره خوب برای همه و من
خلاصه :
اگر بد یا ناخوانا است ببخشید اما با زوم درست میشودکاربرد های مواد در صنایع غذایی
قند : کاربرد این قند سبب ممانعت از کریستالیزسیون می شود لذا محصولی هموژن و یکنواخت با زمان نگهداری بالا و همچنین خصوصیات طعمی و اورگانولپتیک بهتر تولید می گردد
کربوهیدرات:جایگزینهای چربی محصولات کم چرب –کاهش وزن
سدیم:سدیم سیترات به طور گسترده ای به عنوان تنظیم کننده اسیدیته و نگهدارنده در تولید مواد غذایی استفاده می شود.
چربی:تامین انرژی
نمک:نمک نگهدارنده و طعم دهندهای عالی در فرآوردههایی نظیر انواع پنیر، کشک و...است و بعنوان کنترل کننده كپكها و تخمیر در پنیر استفاده میشود. همچنین جهت خارج نمودن رطوبت از پنیر و کشک استفاده میشود.
اسید های چرب ترانس:
چربی ترانس یک نام عمومی برای چربیهای غیراشباعی است که دارای اسید(های) چرب ترانس-ایزومر هستند.
اسیدهای چرب اشباع نشده براساس شکل فضایی خود دارای دو فرم سیس (cis) و ترانس هستند. از آنجایی که واژه اشاره دارد به پیوندهای مضاعف کربن-کربن میتوان گفت که چربیهای ترانس، گاهی چربی تکغیراشباع و گاهی چربی چندغیراشباع هستند، اما هیچگاه چربی اشباع نیستند.
پرتئین:پرتئین انرژی است اما پروتئین آب پنیر
به عنوان پر کننده و برای بهبود ارزش تغذیه ای فراورده های غذایی
-غنی کردن فراورده های ذرت و غنی کردن شیرینی ها
-در تولید استابیلایزرهای ماست و پنیر به منظور افزایش ماده خشک محصول
-غنی کننده ها در تولید ماکارونی، چاشنی، پودینگ، بستنی و پنیر
عکس ها
1. نبات:
2.سس چیلی:
3.رشته آش
4.جو دو سر
5.روغن
لطفا جو دو سر را تخفیف دهید خیلی زیاد است
෴ˇ) mojtabaˇ)
۵ سال پیش
با عشق ززززززززززززززاااااارتتتتت