رویدادهای مدرسه

برچسب مواد

پروژه علوم

با آرزوی نمره خوب برای همه و من


خلاصه :

اگر بد یا ناخوانا است ببخشید اما با زوم درست میشود

کاربرد های مواد در صنایع غذایی

قند : کاربرد این قند سبب ممانعت از کریستالیزسیون می شود لذا محصولی هموژن و یکنواخت با زمان نگهداری بالا و همچنین خصوصیات طعمی و اورگانولپتیک بهتر تولید می گردد

 کربوهیدرات:جایگزینهای چربی محصولات کم چرب –کاهش وزن

سدیم:سدیم سیترات به طور گسترده ای به عنوان تنظیم کننده اسیدیته و نگهدارنده در تولید مواد غذایی استفاده می شود. 

چربی:تامین انرژی

نمک:نمک نگهدارنده و طعم دهنده‌ای عالی در فرآورده‌هایی نظیر انواع پنیر، کشک و...است و بعنوان کنترل کننده كپك‌ها و تخمیر در پنیر استفاده می‌شود. همچنین جهت خارج نمودن رطوبت از پنیر و کشک استفاده می‌شود.

اسید های چرب ترانس:

چربی ترانس یک نام عمومی برای چربی‌های غیراشباعی است که دارای اسید(های) چرب ترانس-ایزومر  هستند.

اسیدهای چرب اشباع نشده براساس شکل فضایی خود دارای دو فرم سیس (cis) و ترانس  هستند. از آنجایی که واژه اشاره دارد به پیوند‌های مضاعف کربن-کربن می‌توان گفت که چربی‌های ترانس، گاهی چربی تک‌غیراشباع  و گاهی چربی چندغیراشباع هستند، اما هیچگاه چربی اشباع نیستند. 

پرتئین:پرتئین انرژی است اما پروتئین آب پنیر

به عنوان پر کننده و برای بهبود ارزش تغذیه ای فراورده های غذایی

-غنی کردن فراورده های ذرت و غنی کردن شیرینی ها

-در تولید استابیلایزرهای ماست و پنیر به منظور افزایش ماده خشک محصول

-غنی کننده ها در تولید ماکارونی، چاشنی، پودینگ، بستنی و پنیر

عکس ها

1. نبات:

2.سس چیلی:

3.رشته آش

4.جو دو سر

5.روغن

لطفا جو دو سر را تخفیف دهید خیلی زیاد است

۵ سال پیش
ببخشیدا ولی خب ناخوانا و بد است
با عشق ززززززززززززززاااااارتتتتت

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پسران

دختران