آموزش
آموزش پخت
املت قارچ +سیزیجات
#آموزش_آشپزی
خلاصه :
سلام دوستان نکته : تمام آموزش ها توسط خودم نوشته شده و کپـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پیست ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی نیست !!مواد لازم برای 5 نفر
قارچ : 6 یا 7 عدد
گوجه فرنگی : 1 عدد
فلفل دلمه ای : 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ 6 عدد
آبلیمو به مقدار لازم
(میتونید به سلیقه خودتون سبزیجات دیگه اضافه کنید )
اول قارچ هارو به برش های نازک تبدیل میکنیم و بعد اونا رو میریزم تو ماهی تابه و روش روغن و آبلیمو میریزیم (قارچ وقتی روی حرارت قرار میگیره آب میندازه) و صبر میکنیم تا آب بندازه و آبش تموم بشه
تو همون مدت که قارچ داره پخته میشه تخم مرغ ها رو توی یه ضرف میریزیم و به هم میزنیم
حالا زیر قارچ رو خاموش میکنیم و کمی فلفل دلمه ای و گوجه خرد شده بهش اضافه میکنیم و دوباره روشن میکنیم و حدود 2 دقیقه صبر میکنیم (ولی دائما به هم میزنیم )
بععله الان وقت تخم مرغ های از قبل آماده شده ست تخم مرغ ها رو روس ماهیتابه میریزیم و صبر میکنیم تا سفت بشه البته با ید هم بزنیم تا قاطی بشه
الان رسیدیم به مرحله آخر و خوشمزه کار یعنی بلعیدن : خب یه لقمه بزرگ بگیرید ، سس قرمز و خردل روش بزنید خیار شور هم بهش اضافه کنید حالا با یه گاز زندگی رو بر لقمتون حرام کنید
آقاي مالكي
۴ سال پیش
෴ˇ) mojtabaˇ)
۴ سال پیش
M.H.AGHAPOOR
۴ سال پیش
مهدی محمدحسینی
۴ سال پیش