آموزش پخت

املت قارچ +سیزیجات

#آموزش_آشپزی


۳۱ فروردین ۱۳۹۸ / ۰۸:۰۱:۳۹
۱۶
۴


سلام دوستان نکته : تمام آموزش ها توسط خودم نوشته شده و کپـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پیست ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی  نیست !!

مواد لازم برای 5 نفر

قارچ : 6 یا 7 عدد

گوجه فرنگی : 1 عدد

فلفل دلمه ای : 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم مرغ 6 عدد

آبلیمو به مقدار لازم

(میتونید به سلیقه خودتون سبزیجات دیگه اضافه کنید )

اول قارچ هارو به برش های نازک تبدیل میکنیم و بعد اونا رو میریزم تو ماهی تابه و روش روغن و آبلیمو میریزیم  (قارچ وقتی روی حرارت قرار میگیره آب میندازه) و صبر میکنیم تا آب بندازه و آبش  تموم بشه 

تو همون مدت که قارچ داره پخته میشه تخم مرغ ها رو توی یه ضرف میریزیم و به هم میزنیم

حالا زیر قارچ رو خاموش میکنیم و کمی فلفل دلمه ای و گوجه خرد شده بهش اضافه میکنیم  و دوباره روشن میکنیم و حدود 2 دقیقه صبر میکنیم (ولی دائما به هم میزنیم ) 

بععله الان وقت تخم مرغ های از قبل آماده شده ست  تخم مرغ ها رو روس ماهیتابه میریزیم و صبر میکنیم تا سفت بشه البته با ید هم بزنیم تا قاطی بشه

الان رسیدیم به مرحله آخر و خوشمزه کار یعنی بلعیدن : خب یه لقمه بزرگ بگیرید ، سس قرمز و خردل روش بزنید خیار شور هم بهش اضافه کنید حالا  با یه گاز زندگی رو بر لقمتون حرام کنید wink

 




برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.


<