انار پخته،انتی بیوتیکی قوی

#هشتم_ب


۱۷ آبان ۱۳۹۸ / ۲۲:۵۲:۴۹
۶۳

 بر اساس شواهد به دست آمده از پژوهش های صورت گرفته، بسیاری از افراد در آینده ای نزدیک در خطر مرگ ناشی از مقاوم شدن بدن در برابر آنتی بیوتیک ها قرار دارند. لذا مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها بسیار خطر آفرین است.

انار معجزه طبیعت

علاوه بر خواصی که خود انار از جمله این که این میوه با دارا بودن آهن در کم خونی و فقرآهن مؤثر است دارد،بر اساس تحقیقات علمی می توان به سادگی انار را جایگزین آنتی بیوتیک های شیمیایی کرد. جالب این جاست که خواص آنتی بیوتیکی انار و به تبع آن خواص ضد سرماخوردگی انار زمانی افزایش پیدا می کند که این میوه را بپزید.

برای استفاده از خواص انار پخته لازم است که یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید تا به آرامی درون خودش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و پخته شود.

بعد از اینکه انار به خوبی پخته شد، پرده ها و رگه ها و دانه های انار را به صورت کامل میل کنید. به خاطر داشته باشید که انار پخته را باید شب ها و پیش از اینکه به تخت خواب بروید میل کنید و پس ازآن چیز دیگری میل نکنید. 

 



نمايش ديدگاه‌هاي بيشتر

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.