دلنوشت

خواص زنجبیل


خلاصه :

چند خواص زنجفیل که به آن در ادام اشاره میکنیم

زنجبیل برای قرن‌ها است که در طب، پخت و پز و تولید استفاده می‌شود..زنجبیل منبع فوق‌العاده‌ای از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E،ویتامین گروه B، منیزیم، پتاسیم، فسفر، سیلیکون، آهن، سدیم، کلسیم، روی، و بتاکاروتن است.

ترکیبات زنجبیل:

زنجبیل شامل مجموعه ای متنوع از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. علاوه بر این، زنجبیل حاوی gingerol، ترکیبی با ویژگی‌ های آنتی ‌اکسیدان قوی و ضد التهابی قوی است که با مزایای سلامتی منحصر به فرد مرتبط است.

۱۰۰ گرم (حدود ۳.۵ اونس) زنجبیل خام شامل تقریبا:

  • ۸۰ کالری
  • ۸ گرم کربوهیدرات
  • ۸ گرم پروتئین
  • ۷ گرم چربی
  • ۲ گرم فیبر رژیمی
  • ۴۱۵ میلی گرم پتاسیم (۱۲ درصد DV)
  • ۲ میلی گرم مس (۱۱ درصد DV)
  • ۲ میلی گرم منگنز (۱۱ درصد DV)
  • ۴۳ میلی گرم منیزیم (۱۱ درصد DV)
  • ۵ میلی گرم ویتامین C (8 درصد DV)
  • ۲ میلی گرم ویتامین B6 )8 درصد DV)
  • ۷ میلیگرم نیاسین (۴ درصد DV)
  • ۳۴ میلی گرم فسفر (۳ درصد DV)
  • ۶ میلی گرم آهن (۳ درصد DV)

علاوه بر مواد مغذی ذکر شده در بالا، زنجبیل حاوی مقدار کمی کلسیم، روی، پانتوتنیک اسید، ریبوفلاوین و تیامین است. با این حال، در نظر داشته باشید که اکثر مردم فقط مقدار کمی زنجبیل مصرف می کنند، بنابراین باید با انواع مواد مغذی دیگر ترکیب شود تا نیازهای مغذی شما را تامین کند.

در ادامه شما را با ۱۰ خاصیت ویژه زنجبیل برای سلامتی آشنا می‌کنیم.

  1. زنجبیل اختلالات گوارشی را بهبود می‌بخشد

اعتقاد بر این است که زنجبیل به عنوان یکی از کارآمدترین درمان برای مشکلات گوارش است. این امر منجر متراکم کردن دستگاه گوارش و کاهش سنگینی شکم می‌شود.مصرف زنجبیل درمان خوبی برای بزرگی و نفخ شکم به علت توانایی آن در دفع کردن گاز از روده است.

با اضافه کردن زنجبیل به رژیم غذایی خود، ناراحتی معده، قولنج و اسهال را نیز می‌توان تسکین داد و از آن‌ها اجتناب کرد. زنجبیل همچنین باعث جذب بهتر می‌شود و جذب مواد مغذی در خون را بهتر می‌کند.

  1. زنجبیل برای درمان بیماری‌ها

زنجبیل یک داروی شگفت انگیز برای درمان انواع بیماری است.

اگر در معرض ابتلا به بیماری حرکتی، به ویژه بیماری دریازدگی هستید زنجبیل یک موهبت واقعی برای شما است. زنجبیل یک راه کاملا بی‌خطر و موثرتر از داروهای تجاری معمول برای درمان استفراغ است.

کمی از پودر زنجبیل می‌تواند تمام نشانه‌های بیماری مانند استفراغ، سرگیجه، تعریق سرد و تهوع از بین ببرد. زنجبیل همچنین یک موهبت برای زنان حامله در اوایل حاملگی است. خوردن زنجبیل خطر ناقص بودن جنین، عوارض جانبی و ضررهای بارداری را کاهش می‌دهد.

  1. پودر زنجبیل درد و التهاب را کاهش می‌دهد

زنجبیل به طور گسترده برای خواص ضدالتهابی آن شناخته می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد که عوامل و عناصر فعال موجود در زنجبیل به اندازه یک داروی مسکن محبوب و موثر است. اگر شما از گرفتگی شدید قاعدگی رنج می برید زنجبیل را حتما باید استفاده کنید. همچنین برای از بین بردن سردرد، درد عضلانی، درد کمر و درد مفاصل کمک می کند.

نوشیدن یک چای ریشه زنجبیل یک راه آسان برای کاهش سردرد و خواب عمیق است. برای کنار آمدن با درد عضلات پس از یک تمرین خوب، چند قطره از روغن زنجبیل را به وان حمام اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در آن بمانید.

  1. زنجبیل از سرطان جلوگیری می‌کند

ریشه زنجبیل غنی شده با آنتی اکسیدان است که به پیشگیری از سرطان کمک کند. یک مطالعه نشان می‌دهد که زنجبیل می‌تواند رشد سلول های سرطان روده بزرگ را کاهش دهد و می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ کمک کند.

زنجبیل همچنین می‌توانید به جلوگیری از انواع دیگر سرطان، مانند سرطان پستان، ریه، پوست، پانکراس و پروستات کمک کند.اضافه کردن کمی زنجبیل به اسموتی صبح و یا چای خود به طور منظم باعث بدست اوردن همه خواص پیشگیری و مبارزه با سرطان آن است.

  1. زنجبیل و تقویت سیستم ایمنی بدن

مصرف روزانه زنجبیل می‌تواند از شما در مقابل سرما خوردن و آنفولانزا در طول فصل زمستان محافظت کند. این گیاه غنی از روی، کروم و منیزیم است که باعث تحریک گردش خون و کاهش لرز، تعریق بیش از حد و تب می‌شود.لیمو با زنجبیل ترکیب بسیار خوبی است و باعث افزایش ایمنی بدن می‌شود. نوشیدن چای زنجبیل-لیمو به صورت روزانه کمک خواهد کرد که در طول هر فصل از سال سالم و شاد بمانید.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.


پسران

دختران