مقالات
۱
گياهان و خواص جادوی آنها
دمنوش ها
آشتی با طبيعت
خلاصه :
و اما دمنوش به و خواص آن
طرز تهیه دمنوش به:
- به را خوب شسته و با رنده درشت، رنده کنید.
- به رندهشده را روی یک وسیله گرمازا مثل شوفاژ یا داخل میوهخشککن بریزید تا با دمای ملایم خشک شوند.
- بعد از اینکه به کاملا خشک شد، آنها را داخل یک تابه داغ ریخته و بو دهید تا رنگشان به قهوهای تغییر کند. این کار باعث میشود رنگ دمنوش شما خوش رنگتر و تقریبا شبیه رنگ چای شود و دوم اینکه عطر بسیار زیادی نسبت به نوع تفتداده نشده خواهید داشت.
- سپس اجازه دهید به بودادهشده، خنک شود و آنها را درون ظرف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
- موقع دمکردن دمنوش به، یک قاشق غذاخوری از به خشکشده را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش داخل یک قوری چینی بریزید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد.
- سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چایخوری زعفران آبکرده به آن اضافه کنید.
- از آنجا که میوه به معمولا شیرین است، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست اما در صورت تمایل میتوانید یک تکه نبات داخل دمنوش ریخته و آن را شیرین میل کنید.
خواص میوه به و دمنوش به:
- به برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله عفونتهای روده، ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهابهای مختلف مفید است.
- با خوردن به، عرق بدن خوشبو میشود.
- بهتر است خانمهای باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف كنند.
- علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز برای التهاب دستگاه گوارش و مخاطها، سرفههای خشك، سینه درد، تب و گرفتگی صدا تاثیر شگفتانگیزی دارد.
- میوه به تاثیر مثبتی بر فکر و ذهن دارد.
- روحیه را احیا کرده و باعث ایجاد نشاط و خوشحالی میشود.
- افسردگی ناشی از انواع سردردها را از بین میبرد.
- تقویت کننده قلب، کبد و معده میباشد.
- برای درمان زخم معده مفید است.
- تحریک کننده اشتهاست.
- نرم کننده سینه است.
- ادرارآور بوده و همچنین به هضم غذا کمک میکند.
- از التهاب پلک جلوگیری میکند.
- اگر قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید زیرا فیبر بالایی دارد و تا مدت زیادی شما را سیر نگه میدارد.
- میوه به ضد سرطان است زیرا دارای آنتی اکسیدان میباشد.
- به پایین آوردن کلسترول خون کمک میکند.
- به خاطر دارا بودن پتاسیم، به پایین آوردن فشار خون کمک میکند.
- به خاطر دارا بودن ویتامین ث بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
- تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.