محتوای درسی

بیمه اتومبیل


خلاصه :

اگر خدا خواست و ماشین دار شدید، باید قبل از هرکاری دو نوع بیمه نامه برای ماشینتان تهیه کنید.

بیمه بدنه:اولی بیمه بدنه اتومبیل است که به وسیله آن ماشینتان را در برابر حوادثی که اتفاق می فاتد بیمه می کنید. این حوادث می تواند آتش سوزی، سرقت کلی اتومبیل و انواع تصادفات مثل برخورد با اجسام ثابت و متحرک و واژگونی و سقوط اتومبیل باشد. بیمه بدنه معمولا یک پوشش تکمیلی هم دارد که ماشین را در برابر بقیه اتفاقات بیمه می کند. مثل سرقت لوازم صوتی و رینگ و آینه بغل، خط افتادن یا اسید ریختن روی بدنه ماشین، خسارت ناشی از آتشفشان و سیل و... 

بیمه شخص ثالث:نوع دوم بیمه که اجباری هم هست بیمه شخص ثالث نام دارد. با داشتن این بیمه نامه اگر تصادف کنید و مقصر شناخته شوید، می توانید طرف مقابلتان را به اداره بیمه حواله دهید تا با استفاده از بیمه شخص ثالث شما خسارتش را بگیرد. منظور از شخص ثالث هم همه کسانی هستند که به نوعی در این تصادف زیان مالی یا جانی دیده اند، به جز خود شما. البته این روزها خیلی از شرکت ها، بیمه حوادث راننده را هم ضمیمه بیمه شخص ثالث می کنند. با این کار راننده خاطی هم می تواند از شرکت بیمه خسارت بگیرد.

 

نکته:

سعی کنید برای خسارت های خیلی جزئی سراغ بیمه بدنه نروید، چون در خیلی از موارد پولی دستتان را نمی گیرد، اگر هم بگیرد به سوزاندن کوپن بیمه نمی ارزد. فقط با این کار تخفیف هایی را در سال های آینده از دست می دهید که ارزشش بیشتر از اینهاست.

 

معمولا شرکت های بیمه برای تمدید بیمه نامه هایی که خسارتی نداشته اند، تخفیف های خوبی می دهند. این تخفیف ها با تعداد سال هایی که خرج روی دستشان نگذاشته اید، نسبت مستقیم دارد؛ مثلا یک شرکت بیمه برای تمدید بیمه بدنه در صورت یکسال عدم خسارت 25 درصد تخفیف می دهد. با همین شرایط بعد از سال چهارم به 60 درصد می رسد.

خیلی خوب.

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پسران

دختران