مقالات
گياهان و خواص جادويی آنها
دمنوش ها،چای ترش
آشتی با طبيعت
خلاصه :
ميان اين همه نوشيدنی كارخانهای مهمان طبيعت باشيمدمنوش چای ترش
موطن اصلی چای ترش، غرب آفریقاست و در بیشتر مناطق گرمسیر کشت میشود. در برخی منابع آمده است، چای ترش از شکوفه تمبر هندی تهیه میشود. این دمنوش به چای مکه یا چای قرمز نیز معروف است و به دلیل طبع سردی که دارد، باعث کاهش فشار خون و حرارت کبد و سبب خنکی و تهویه بدن میشود و میتواند قند خون را کنترل کرده، موجب تمدد اعصاب و جریان بهتر خون شود. گفته شده چای ترش غنی از آهن است، اما به نظر میرسد با داشتن اسیدهای آلی و ویتامین C به جذب بهتر آهن غذاهای گوشتی کمک میکند و تقویتکننده سیستم ایمنی بدن است. افرادی که قند، چربی و فشار خون بالا دارند، میتوانند یک تا دو نوبت از چای روزانه خود را به چای ترش اختصاص دهند، اما مصرف زیاد آن سبب رخوت و سستی میشود.
اين چای معطر نيست پس میتوان از گياهان معطر طبيعی در آن استفاده كرد،پيشنهاد میكنم از چند سنبله استخدوس يابرگ به ليمو ونبات يا طلای سرخ ايران زعفران در آن از اين نوشيدنی مفيد لذت ببريد ياد آور شوم گياهان نام برده همگی به نوعی آرام بخش گياهی بوده و اثر ترشی چای را بر روی اعصاب خنثی ميكنند.
آقای میری
۶ سال پیش
پرهام امن زاده
۶ سال پیش
از مزه هاییه که تو تابستون یادم نمیره
زرگر
۶ سال پیش
چه قدر مفید. ممنون