آموزش

علوم تجربی هفتم

وجود آنزیم تجزیه کننده نشاسته در بزاق دهان


خلاصه :

بزاق دهان دارای آب و آنزیم است که از غده های بزاقی ترشح میشود فعالیت ما برای نشان دادن آنزیم تجزیه کننده ی نشاسته در بزاق را می خواهد نشان بدهد و گفته آزمایشی طراحی کنیم ومن آزمایش را بازگو میکنم.

اولین گوارش غذا در دهان انجام میشود که زبان غذارا با بزاق ترکیب میکند و خمیری به دست می آید.

نانی که توسط بزاق دهان کاملا تجزیه شده،از داخل ظرف قرار داده شده با لوگول تغییر رنگ نمی دهد ولی نانی که ابتدا در دهان شیرین نبود بعد از گذشت زمان در دهان شیرین میشود،نشاسته تبدیل به قند ساده می شود اما نشاسته ما با لوگول تغییر رنگ نداد.

آزمایش من این است که تکه نانی در دهان خود قرار داده و بجویم یا نگه داریم وپس از مدتی میبینیم که نان ما شیرین میشود و این بخاطر آنزیم تجزیه کننده ی بزاق است.

۶ سال پیش
استاد توانا حتما نظر بدهید و همچنین دوستان خوبم

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

پسران

دختران