دلنوشت

تو این مطلب در مورد شاخه های برنامه نویسی صحبت می کنیم!

برنامه نویسی . به چه درد می خوره؟؟


خلاصه :

شاید بگید چرا برنامه نویسی خوبه و خب حالا که علاقه مند شدم چیکار کنم؟؟ با من همراه باشید!

سلام علیکم

اول از همه اینو بگم که من اصلا نه می تونم مطالبم رو به صورت تخصصی بنویسم نه دلم می خواد و این مطالب فقط برای آشنایی کسایی مثل منه که تصمیم گرفتن وارد این عرصه بشن.... اینم بگم که تمامی سلسله مطالبی رو که تو سایت قرار می دم به همدیگه متصل اند یعنی اگه تازه این مطلب رو می بینید بهتون پیشنهادمی کنم مطلب قبلیم رو ببینید که لینکشو براتون قرار می دم!

https://hedayatmizan.ir/site/content/25868

حالا سوالمون چیه؟؟

<< من به برنامه نویسی علاقه مند شدم ولی آشنایی باهاش ندارم ینی نمی دونم که باید چه کار کنم>>>

تو این مطلبی که میزارم فقط می خوام به سوال بالا جواب بدم و به کسایی که علاقه مند به برنامه نویسی هستند یه مسیریرو پیشنهاد بدم!!.

اول باید ببینید که در واقع هدفتون چیه؟ یعنی اینکه شما می خواید به چه قسمتی در برنامه نویسی برید؟؟

 برنامه نویسی  انقدر گسترده هست که نمیشه همه شاخه هاشو تو این مطلب بنویسم اما می خوام سه تا از معروف ترین و ساده ترین هاشو براتون بنویسم:

برنامه نویسی تحت وب ...

برنامه نویسی تحت ویندوز ....

برنامه نویس موبایل ...

( البته تو پرانتز اینم بگم که من فقط اومدم و رشته های مربوطه به کد نویسی را بهتون گفتم و مثلا شما می تونید به صورت تک بعدی کار نکنید و مثلا هک و امنیت ، نتورک ، لینوکس ، سیتسم عامل و هر چیزی شبیه به اینهارو کار کنید.... )

خب من اصلا قصد ندارم که به صورت تخصصی بیام و معرفی کنم فقط یک سری توضیحات می دم تا انشالله هر کدوم رو که خواستید انتخاب کنید....

برنامه نویسی تحت وب : در واقع همون کد نویسی برای سایته اما می تونه متفاوت هم باشیه اما الان فقط می خوام یه توضیح مختصر در مورد برنامه نویسی سایت بدم

خب من بنا به اینکه این موضوع خیلی گسترده است و در واقع شما برای مسلط شدن یه آن باید خیلی چیزها رو یاد بگیرید طرفش نرفتم ینی شما باید زبان های زیادی رو یاد بگیرید. در زیر چند نمونه می گذارم تا اگر علاقه مند شدید، آشنایی داشته باشید و بتونید مطالب مربوط به اون رو یاد بگیرید!!(و البته خیلی سختی های دیگه از خیرید هاست و دامین تا زیباسازی سایت و بالا بردن سطح امنیت سایت و خیلی چیزهایه دیگه )

js     asp.net(core) asp.net(mvc)    php    html    css  و زبان های دیگه......

برنامه نویسی تحت ویندوز : این رو اصلا اصلا اصلا بهتون پیشنهاد نمی کنم چرا؟؟ چون الان دیگه تقریبا همه جور برنامه برای ویندوز پیدا میشه و اگه بخواید برنامه تحت ویندوز بنویسید باید یک برنامه خاص باشد ولی در کل می تونید یادش بگیرید و تو شرایط خاص ( مثلا ساخت یک برنامه تحت ویندوز برای مدرسه ) استفاده کنید. در زیر زبانه هایی که میشه با اون برنامه نویسی تحت ویندوز کرد رو قرار نمی دهم چون باید حداقل 20 30 تا زبان برنامه نویسی رو بنویسم!!

برنامه نویسی موبایل : خب اینو میشه یکم در موردش فکر کرد ینی اینکه الان موبایل ها یه فضای بکر برای برنامه نویسا هستن یعنی چی ؟؟ چندتا دلیل در زیر براتون شرح می دم :

1. زیاد دست تو کار نیست

2. خیلی از برنامه ها هنوز نوشته نشدند

3. خیلی گسترده نیست و شما می تونی تحت اندروید یا ios بنویسی 

4. زبان های مختلفی هم نداره و کلا شاید 4 و 5 تا زبان معروف وجود داشته باشه

5. و در آخر اینکه از لحاظ زیبایی و در واقع رابط کاربری بسیار خوب است و الان جهان داره به سمتی میره که برنامه هایی با رابط کاربری خوب، بیشتر مورد پسند اند ( می تونید برای درک اینم مسئله تو اینترنت در مورد شکل ظاهری سیستم عامل داس و استقبال مردم از ویندوز یکم سرچ کنید )

خب من سریع این مطلب رو می بندم تا انشالله برای مطالب بعدیم موضوع داشته باشم....

منو دنبال کنین و منتظر بقیه مطالب من در مورد برنامه نویسی باشید......

و من الله توفیق.....

 

 

 

۴ سال پیش
بسیار عالی. اگه تونستی در محتوا های بعدیت برنامه نویسی گوشی رو یاد بده

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

۴ سال پیش
برنامه نویسی موبایل چندین زبان و فریمورک داره مثلا سی شارپ یا جاوا ، سویفت و کاتلین و... ولی من با سی شارپ رو فریمورک زامارین برنامه هامو می نویسم

برای ویرایش باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج پاسخ باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.


پسران

دختران